2674073040 Πόρος, Κεφαλονιά sunsetrestaurant.kef@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Sunset Restaurant  | Εστιατόριο Πόρος Κεφαλονιά


Το εστιατόριο μας “Sunset Restaurant” το οποίο βρίσκεται στον Πόρο Κεφαλονιάς, αποτελεί ένα όμορφο και φιλικό χώρο, με μοναδική θέα στην θάλασσα και έτοιμος να σας υποδεχτεί καθημερινά και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα εξαιρετικό γεύμα.

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού, μέσα από το οποίο επιδιώκουμε την ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Απολαύστε
μια σειρά από γευστικές προτάσεις με πρωταγωνιστές τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα κρεατικά, τις ντόπιες σπεσιαλιτέ και διάφορες προτάσεις από τη Μεσογειακή κουζίνα. Αυθεντικές γεύσεις που βασίζονται στην αγνότητα της πρώτης ύλης αλλά και στο μεράκι της δημιουργίας ξεχωριστών γαστρονομικών προτάσεων.
 
     
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ    ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ    COCKTAIL  
     
  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των πιάτων μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και πάντα από παραγωγούς του τόπου μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα φαγητά από το μενού μας, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε
στο εστιατόριο μας στον Πόρο Κεφαλονιάς και για να δοκιμάσετε τα γευστικά πιάτα μας. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας.