2674073040 Πόρος, Κεφαλονιά sunsetrestaurant.kef@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  SUNSET RESTAURANT
Εστιατόριο Πόρος Κεφαλονιά


Σ’ ένα μοναδικό σημείο στο νησί της Κεφαλονιάς, στον Πόρο, θα βρείτε το εστιατόριο μας “Sunset Restaurant” το οποίο σας περιμένει καθημερινά για να σας ταξιδέψει με τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις που προσφέρει, αλλά και για να σας κάνει να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση, η οποία έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς σε ντόπιους και τουρίστες από όλο το κόσμο που επιλέγουν την Κεφαλονιά για τις διακοπές τους.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Στον αίθριο χώρο του εστιατορίου μας όπου κυριαρχούν φωτεινά χρώματα, το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο του ουρανού, μπορείτε να χαλαρώσετε αγναντεύοντας την απίστευτη θέα στην θάλασσα αλλά και να δοκιμάσετε εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Προτεραιότητά μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και προς αυτή την κατεύθυνση δεν παύουμε ποτέ να προσπαθούμε. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η υψηλή γαστρονομία, το άξιο προσωπικό και κυρίως η χαλαρή διάθεση θα σας κάνουν να περάσετε κοντά μας αξέχαστες στιγμές.
 
     
  Επιλέξτε το τραπέζι σας και απολαύστε ένα καλοκαιρινό γεύμα, συντροφιά με το ποτό της επιλογής σας και με θέα την θάλασσα σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πόρου Κεφαλονιάς.

Σας περιμένουμε στο εστιατόριο μας στον Πόρο Κεφαλονιάς και για να δοκιμάσετε τα γευστικά πιάτα μας. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Το εστιατόριο μας λειτουργεί καθημερινά από αρχές Μαϊου έως μέσα Οκτωβρίου και σας περιμένει με την οικογένεια ή τους φίλους σας και θα φροντίσει ώστε να έχετε ένα ξεχωριστό γεύμα.