2674073040 Πόρος, Κεφαλονιά sunsetrestaurant.kef@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Sunset Restaurant  | Εστιατόριο Πόρος Κεφαλονιά


Η Κεφαλονιά είναι ένα ελληνικό νησί που συνδυάζει φυσική ομορφιά και τουριστικές υποδομές, ενώ παραμένει αληθινά αυθεντικό. Σε αυτό το μαγευτικό νησί, θα βρείτε και το χωριό Πόρος, ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Κεφαλονιάς που αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήρεμες και ποιοτικές διακοπές.

Πρόκειται για ένα χωριό με πλούσια βλάστηση στη νοτιοανατολική πλευρά της Κεφαλονιάς που περιβάλλεται από τα βουνά Ατρός και Πάχνη. Η καταπράσινη πλαγιά του βουνού καταλήγει στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, και τα σπίτια του Πόρου της Κεφαλονιάς είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, αρμονικά ενταγμένα στο φυσικό τοπίο δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό σκηνικό.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Η θάλασσα, με την καθαριότητά της και τη διαύγειά της προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με την ποικιλία των χρωματισμών του βυθού της, ενώ η παραλία εκτείνεται σε μήκος περίπου 2 χιλιομέτρων. Μικροί κολπίσκοι δημιουργούν την αίσθηση απομόνωσης και σας επιτρέπουν να κολυμπήσετε στα νερά του Ιονίου.

Εκτός από την ομορφιά του τοπίου, τη μεγάλη αμμώδη παραλία και τις αμέτρητες επιλογές για μια ευχάριστη διαμονή, μπορείτε επίσης να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε από τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πολλά άλλα.

Το χωριό Πόρος διαθέτει λιμάνι, το οποίο και αποτελεί βασικό κόμβο ανάμεσα στην Κεφαλονιά και την ηπειρωτική Ελλάδα. Απέχει 45 χλμ. από το Αργοστόλι και 24 χλμ. από την Σάμη, ενώ κοντά βρίσκονται η γνωστή παραλία Σκάλα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε...