2674073040 Πόρος, Κεφαλονιά sunsetrestaurant.kef@gmail.com
 
 
 
 
 
SUNSET RESTAURANT
Εστιατόριο Πόρος Κεφαλονιά


Σ’ ένα μοναδικό σημείο στο νησί της Κεφαλονιάς, στον Πόρο, θα βρείτε το εστιατόριο μας “Sunset Restaurant” το οποίο σας περιμένει καθημερινά για να σας ταξιδέψει με τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις που προσφέρει, αλλά και για να σας κάνει να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση, η οποία έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς σε ντόπιους και τουρίστες από όλο το κόσμο που επιλέγουν την Κεφαλονιά για τις διακοπές τους...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

 

Απολαύστε

Απολαύστε

μια σειρά από γευστικές προτάσεις με πρωταγωνιστές τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα κρεατικά, τις ντόπιες σπεσιαλιτέ και διάφορες προτάσεις από τη Μεσογειακή κουζίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά και γευστικά ορεκτικά που θα σας δώσουν μια μικρή γεύση για το τι έπεται.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΙΖΟΤΟ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΙΖΟΤΟ

Γαριδομακαρονάδες, ριζότο και κριθαρότο φτιαγμένα με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, έτοιμα να σας μαγέψουν.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και κρέατα ως πρώτη ύλη, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε και να σας προσφέρουμε τις ξεχωριστές γαστρονομικές δημιουργίες μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Παντρεύοντας την παράδοση με την υψηλή γαστρονομία, δημιουργούμε μοναδικά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που πρέπει να δοκιμάσετε.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η Κεφαλονιά είναι ένα ελληνικό νησί που συνδυάζει φυσική ομορφιά και τουριστικές υποδομές, ενώ παραμένει αληθινά αυθεντικό. Σε αυτό το μαγευτικό νησί, θα βρείτε και το χωριό Πόρος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ